امروز دنیای اسلام شاهد ویرانگری هایی سخت تر و شدیدتر از قتل عام انسان ها در جنگ و پهنه ترورهاست. امروز جهان نظاره گر نبرد نرم و شبیخون های فرهنگی و غارت تفکر الهی ملت هایی است که به یقین کشتار آن از ده ها جنگ و هزاران ترور بالاتر و بیشتر است.
در طی سال های 1950 تا 1970 سیا اقدام به ترور هزاران نفر در آمریکای مرکزی و جنوبی کرد.
در طول جنگ ویتنام، سازمان سیا برنامه ققنوس را کلید زد که هدف آن ترور 26369 عضو جبهه آزادی ملی بود.
طی هشت سال اخیر، توسط عوامل سیا و موساد 500 دانشمند عراقی ترور شده اند.
سیا و موساد عملیات ترور نخبگان را به کشورهای اسلامی؛ از جمله ایران، گسترش داده اند. در آبان ماه 1389 دو دانشمند ایرانی به نام های دکتر "مجید شهریاری " و "فریدون عباسی " ترور شدند که دکتر شهریاری به شهادت رسید.
قبل از آن "شهرام امیری " در سال 1387 توسط مأموران سعودی ربوده شد و به آمریکا منتقل گردید. در تاریخ 90/5/1 نیز "داریوش رضایی نژاد " به ضرب گلوله مأموران موساد و سیا به قتل رسید. مؤسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل هم اعلام کرد: "در کشورهایی که عملیات زمینی در آن ها دشوار است، ترور هدفمند بهترین راهکار است. "
قطعاً همه این ترورها، کاری ضدبشری و مغایر با اصول الهی است. چه این که کشتن انسان ها در جنگ، از جمله جنگ ایران و عراق و به شهادت رسیدن چندصدهزار ایرانی مسلمان و انقلابی در آن نبرد تحمیلی، کاری غیرانسانی و پلید است. اما امروز دنیای اسلام شاهد ویرانگری هایی سخت تر و شدیدتر از قتل عام انسان ها در جنگ و پهنه ترورهاست. امروز جهان نظاره گر نبرد نرم و شبیخون های فرهنگی و غارت تفکر الهی ملت هایی است که به یقین کشتار آن از ده ها جنگ و هزاران ترور بالاتر و بیشتر است.
در این قتل عام فرهنگی، کشتارها بی سر و صدا و آرام است. هر خانه و اتاقی میدان جنگ است. دشمن به درون خانه ها نفوذ کرده و نسل جوان را در زیر شدیدترین صدمات و آسیب ها قرار داده است.
وجدان های بیدار در برابر کشتارهایی چونان جنگ ویتنام و نبرد وحشتناک حلبچه و صحنه های متعدد کشتار دسته جمعی در جنگ ایران و عراق و گلوله های شیمیایی صدام فریاد برمی آورند و یا ترور دانشمندان ایرانی و عراقی را محکوم می کنند؛ اما بسیاری از قتل عام های فرهنگی قابل دیدن نیستند!! و یا برخی آن را مهم و خطرناک نمی شمرند!
چه بسیار دختر و پسرانی که در بحران شهوت و فساد و بی بند و باری و اعتیاد، راه صعود را بر خود و کشور و جامعه انسانی و اسلامی می بندند و زمینه سقوط حاکمیت دین و تقوا را فراهم می سازند.
همه نیرنگ ها و توطئه ها در اندلس دیروز جواب نداد و راه به فساد کشاندن انسان ها به درون خانه ها و وزارتخانه ها باز شد و یاران حاکمیت حق، خود عامل براندازی اندیشه دینی شدند.
امروز نیز تمامی طرح دشمن برای به شکست کشاندن انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران، طرح اندلسی کردن ایران و به فساد کشاندن نسل جوان و مؤثر بر انقلاب اسلامی و ارزش هاست.
پس از جنگ هشت ساله و در عصر سازندگی، همین راه را ترسیم کردند. با گسترش اشرافی گری و زیاده خواهی و تغییر گرایی ها به سمت دنیاطلبی، زمینه فساد مالی و جنسی را فراهم ساختند و در دوران اصلاحات؛ کلنگ تخریب باورها را بر فرق نسل جوان کوبیدند.
با نگاهی بر درون فتنه 88 می توان همین هدف را به تماشا گرفت که با امید به فتح قله باورها و ارزش ها پیش می تاختند؛ تا انتقام خود را از ملت ایران و امام بگیرند.
دست پشت صحنه همه آن اخلالگری ها، تلاش کرد تا با ساختن جریان انحرافی، زمینه رشد فساد و بی بند و باری را به گونه ای دیگر در جامعه امروز بارور سازد.
موساد و سیا، همه باصطلاح سیاست بازان دنیای استکبار و دشمنان ملت ایران و اسلام وارد گود شده اند؛ تا جوان ایرانی را به جای رشد علمی و معنوی، در مسیر طغیان و ذلالت و سقوط قرار دهند.
صدای گلوله ترور شهریاری و رضایی نژاد بلند و اثر آن قابل رؤیت آسان است؛ اما در این عرصه، هزاران شهریاری و رضایی نژاد درگیر نگاه های زهرآلود و دامن های فساد و مواد مخدر که من و ما یا آن را باور نکرده و یا خطرش را احساس نکرده ایم! دیده بان ژرف اندیش و هوشمند انقلاب اسلامی، سال هاست که اعلام خطر کرده و همه مسئولان نظام را به عرصه مقابله فراخوانده اند. به نهادهای فرهنگی هشدار جدی داده و نیروی انتظامی را به میدان مبارزه جدی دعوت کرده اند.
سیل هجوم سایت ها و ماهواره ها و ابزار تبلیغاتی دشمنان درون و برون را نظاره کنیم و وضعیت حجاب و عفت و غیرت را به تماشا گیریم.
اگر در سال های 59 و60 فریادهای امام بیدارگرمان را جدی نمی گرفتیم، امروز دشمن کجا بود؟! آیا اثری از آزادی مهران و خرمشهر و بیرون راندن دشمن از تمامی خاک جمهوری اسلامی ایران بود؟
برای مقابله با نیرنگ امروز دشمن و طرح شبیخون فرهنگی او، نیاز به اقدامی جدی داریم. باید سپاه و بسیج هم وارد میدان شوند. باید همه مردم به صحنه بیایند. باید سپاه محمدرسول الله(ص) بپاخیزد. باید جوش و خروش دوران نبرد هشت ساله زنده شود. باید یکایک بپاخیزیم و خود را برای مقابله با طرح فرهنگی دشمن آماده کنیم.
فردا بسیار دیر است. از همین لحظه به هوش باشیم. اگر فریاد مجروحان و اسرا و کشته شدگان این عرصه را نمی شنویم حداقل گوش ها را به سمت فریاد دیده بان انقلاب اسلامی بچرخانیم. فرمان را بگیریم و اجرایی کنیم. در مقابل طرح دشمن بایستیم و به فریاد گرفتاران میدان شبیخون فرهنگی برسیم.
برخی خود زخم خورده این پهنه اند و غافل از آنند که در دام افتاده و از صعود بازمانده اند. نیاز به یک همت جمعی است؛ تا بلکه غافلان به خود آیند و خویش عامل سقوط نسل جوان و دختران و پسران ایرانی نشوند.
در میدان جنگ نرم، شنیدن بسیاری از صداها دشوار است. برخی باور نمی کنند که فریب دشمن را خورده اند. بعضی دشمن را دوست می پندارند. عده ای دنیاگرا، هدف را نمی بینند. تعدادی هدف را گم کرده اند.
اگر من و ما هم با اینان همراه شویم و جنگ را جدی نگیریم و تسخیر بعضی از قله ها را باور نکنیم، چه خواهد شد؟
بیایید تصمیم بگیریم خطی را با تمام وجود باور کنیم. با دقت و بصیرت، دست دشمن را در پشت صحنه به تماشا بگیریم و تلاش کنیم آن دست مرموز و فسادانگیز را قطع کنیم.
باز هم مصرم، نیاز به یک همت و باور جمعی است. یک بسیج عمومی قادر به نفی ظلمت و فساد و بی بند و باری است. همه باید دست به دست هم بدهیم و با وحدت و یکدلی، و با تبعیت از مقام معظم رهبری؛ جمهوری اسلامی ایران را هم چنان آباد و با عزت و اقتدار نگه داریم.
این کار شدنی است و از اجتماع من و شما برمی آید. از همین الآن تصمیم بگیریم و حرکت کنیم.
التماس دعا
منبع : آئین 38
در میان هزاران مرد و زنی که در ارتش ایالات متحده، دور از خانه و کاشانه و در سرزمینهای غریب به مبارزه با تروریسم خیالی مشغولند چه میگذرد؟!
امروزه زنان در آمریکا میتوانند اغلب مناصب و مسئولیتهای نظامی را عهدهدار شوند و دوشادوش مردان به وظایف خود عمل کنند. زنان نظامی آمریکا حتی به مأموریتهای مختلف در اقصی نقاط دنیا اعزام میشوند و در کشورهایی چون افغانستان، عراق، کره و... حضور دارند.
روی دیگر واقعیّت
فوریه سال 2011 میلادی، ماجرایی رخ داد و باعث شد که توجهها بیش از پیش به سوالاتی نظیر سؤالات یاد شده متمرکز شود و نفس حضور زنان در ارتش آمریکا زیر سوال رود. در این ماه، چند تن از نظامیان زن آمریکا با طرح شکایتی در دادگاه این کشور، پنتاگون را متهم به نادیده گرفتن آمار تکان دهنده تجاوز به زنان در ارتش این کشور کردند. همچنین "رابرت گیتس"، وزیر دفاع وقت و "دونالد رامسفلد" وزیر سابق دفاع این کشور نیز متهم شدند که نهاد تحت مدیریت آنها خشونت برضد زنان و تجاوز به آنها را پذیرفته و این اقدامها را فقط نظاره میکند. حتی روزنامهی "لسآنجلس تایمز" هم اعتراف کرده است که ارتش آمریکا تجاوز، آزار و اذیت جنسی زنان را نادیده میگیرد.
بر اساس آمارهای رسمی منتشره از سوی نهادهای رسمی و غیررسمی، یک سوم زنان نظامی آمریکا مورد تجاوز جنسی قرار میگیرند. افزون بر این، 70 درصد از زنان نظامی نیز اظهار داشتهاند که از سوی همقطاران نظامی خود مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفتهاند. بر طبق مطالعهای دیگر در مجموع، 90 درصد از زنان شاغل در ارتش آمریکا به نوعی مورد آزار، اذیت و خشونت جنسی قرار میگیرند. همچنین 90 درصد آنهایی هم که مورد تجاوز قرار میگیرند آن را به دلایلی گزارش نمیدهند.
آمار این خشونتها در شرکتهای نظامی خصوصی به مراتب بیشتر است و زنان بیشتری قربانی مطامع نظامیان مرد و غالبا فرماندهان ارشد خود میشوند. برای نمونه خانم "جونز" که در سال 2005 میلادی در عراق مورد تجاوز دسته جمعی همرزمان خود قرار گرفته بود آن را گزارش داد اما پاسخی که دریافت کرد این بود که برای چند روز در یک کانتینر محبوس و از داشتن آب، غذا و مواد دارویی و بهداشتی محروم شد.