آزادی برای جنایت !
شبکه من و تو در برنامه بفرمائید شام راه کاری بسیار عجیب را برای جلوگیری از فساد و بی بند و باری صادر کرد .
در این برنامه یکی از شرکت کننده ها از نوع نگرش و طرز فکر مردم داخل ایران در مورد وضعیت اروپا گفت: « وقتی اسم کشور های خارجی و اروپا به میان می آید ایرانی ها فکر می کنند اینجا کجاست؟ به نظرشان اینجا همه چیز آزاد است و همه چیز برای زندگی خوب فراهم است در صورتی که اینجا آنگونه که فکر می کنند نیست بلکه خیلی پیش پا افتاده است.»
در ادامه صحبت های این شرکت کننده زن یکی دیگر از شرکت کننده ها گفت: «ایرانی های داخل ایران خیلی چیز ها را نمی دانند طرز فکر خنده داری دارند مثل چند سال پیش من وقتی در ایران بودم فکر می کردم اگر به کشور های خارجی بروم همیشه مشروب می خورم و به پارتی های شبانه می روم، اما الان که در اروپا هستم اصلا این کار ها را نمی کنم در صورتی که همه نوع مشروب در خانه دارم ولی لب به آنها نمی زنم.»
مجری این برنامه با پیروی از اهداف شبکه یعنی عادی سازی بی بند و باری و ترویج فرهنگ غرب در میان بیننده های ایرانی در ادامه صحبت های این شرکت کننده گفت: «دلیل این کار این است که در اینجا مشروبات الکلی و روابط دختر و پسر در پارتی های شبانه فراوان است، اگر مانعی در برابر تو بود همیشه به دنبال آن می رفتی.»
حال این سوال پیش می آید که اگر آزادی مشروب و روابط جنسی و امثال این ها باعث عدم رغبت افراد به مشروب و فحشاء می شود چرا غرب در این زمینه پیشتاز بوده و آمار فرزند های نامشروع، خیانت و جرم و جنایت در غرب روز به روز بیشتر می شود ؟
این چنین آزادی ای چون آب شوری است که هر چه می نوشی نه تنها رفع عطش نمی کند ، بلکه نفس را تشنه و حریص تر می کند ؛ تا آن جایی که برده و فرمانبردار بی چون و چرای او باشی ...!
مارک باشه ، کوفت باشه !
اگر در آدم های دوروبرتان دقیق شوید بعضی هستند که به خاطر لیاقت ها و توانمندی هایشان در زندگی احساس غرور می کنند بعضی ها به خاطر جایگاهشان، بعضی ها به خاطر خانواده خوبشان و بعضی ها... اما در میان این همه بعضی ها، افرادی هم هستند که به خاطر برند یا به قول خودمان مارک (نشان) مورد استفاده وسایل و پوشاک زندگی شان است که سرشان را بالا می کنند و بالا نگه می دارند...
به عبارتی رگ حیاتی زندگی شان، برند است و اگر برند را از آنها بگیری، انگار جانشان را گرفته ای...این رفتار اجتماعی با توجه به شرایط و اقتضای جوانی، تا حدودی قابل پذیرش است اما وقتی داستان شور می شود که برخی هم نسلی های ما، دستمال کاغذی عطسه شان هم باید مارک دار باشد و کش شلوارشان هم باید برند باشد و...این افراط جاهلی عصر ماست که گوشه ای از آن را با هم مرور می کنیم.
هدیه های خطرناک !
به نقل از کامپیوترورلد، سرویس جدید "هدیه فیسبوک" که روز پنجشنبه راهاندازی شده، کاربران را به سوی افشای اطلاعات خصوصیشان مانند آدرس منزل، تاریخ تولد، سایز لباس، کفش و... سوق میدهد که بر اساس نظر کارشناسان امنیت خطرات زیادی را برای کاربر ایجاد میکند.
فیسبوک قبلا این سیستم را یک بار راهاندازی کرده بود که در آگوست 2010 متوقف شد. این امکان جدید میتواند نتیجه خرید برنامه تجارت الکترونیک "کارما" از سوی فیسبوک باشد و به فرستادن هدایای حقیقی برای دوستان تبدیل شود.
فیسبوک روز پنجشنبه اعلام کرده که کاربران میتوانند این هدایا را روی تایملاین یا به صورت خصوصی برای دوستانشان ارسال کنند.
راهاندازی این سرویس جدید برای سرمایهگذاران فیسبوک خبر فوقالعاده ای است چرا که جریان درآمدی جدیدی برای این کمپانی ایجاد میکند. همچنین طی زمانی طولانی به یک درآمد ثابت تبدیل میشود؛ اگرچه که برخی از کارشناسان امنیت نگران عدم رعایت حریم خصوصی کاربران هستند.
"بوگدان باتزائو"، تحلیلگر ارشد تهدیدات امنیتی کمپانی امنیتی "بیت دیفندر"، درباره این امکان جدید می گوید: «حجم اطلاعات خصوصی که بر روی شبکههای اجتماعی منتشر میشود از همه اقدامات پیشگیرانه در مسائل امنیتی تجاوز میکند. این اطلاعات جدیدی که ممکن است منتشر شود، خطرناک است.»
آدرس منزل به همراه اطلاعاتی نظیر تاریخ تعطیلات، عکسهای منزل و... هنگامیکه با هم روی پروفایل فیسبوک کاربران قرار بگیرند، کار را برای سارقان آسان میکنند. آنها میتوانند قربانیان خود را انتخاب و برنامههایشان را اجرا کنند.
به عنوان نمونه بر اساس گزارشی که در سال 2011 در انگلستان انجام شد، 4 مورد از هر 5 مورد سارقان دستگیرشده اعتقاد داشتند که دزدان هدفهای خود را از شبکههای اجتماعی انتخاب میکنند.
به علاوه آدرسهایی که از آنها سرقت شده است این واقعیت که کلاهبرداری از طریق ایمیل و شبکههای اجتماعی اتفاق میافتد را باورپذیرتر میکند.
"آدام لوین"، رئیس هیئت مدیره و بنیانگذار بخش سرقت هویت پلیس آمریکا میگوید: «نمونههای زیادی شبیه ایمیلهایی با عنوان "تو یک هدیه از طرف دوستان فیسبوکیات دریافت کردهای، برای دیدن روی آن کلیک کن" فرستاده میشوند و کاربر با کلیک بر روی آن، اطلاعات هویتی خود را بدون اینکه آگاهی داشته باشد برای فرد مورد نظر می فرستد.»
وی بر این باور است که به خاطر این ویژگی فیسبوک، ممکن است کاربران زیادی تاریخ تولد خود را فاش کنند. البته این تاریخ تولد بیشتر برای تایید کردن پرسیده میشود، اما اطلاعات مهمی برای سارقان محسوب میشود و هر زمان که شما بخواهید این اطلاعات را کامل کنید، خودتان را در معرض خطر قرار دادهاید.
اما سوالی که باید از خودمان بپرسیم این است که چگونه ممکن است اطلاعات خودمان علیه خودمان استفاده شود؟ آیا ما حاضریم در شرایطی زندگی کنیم که شبکههای اجتماعی نام ما، تاریخچه روابط ما، تلفن، آدرس ایمیل، سایز کفش و مهمتر از همه محل زندگی ما را میدانند؟ قبل از عضویت خوب فکر کنیم ...